Tickster 2018

LINE UP - ROCK THE NIGHT FESTIVAL 2019

Datum: Lördag 18 maj - Stortorget, Hässleholm 
Speltid: Kl. 22:45 - 00:00 

QUEER - TRIBUTE TILL QUEEN 
  
Bandet startade 1999 och har genom åren gjort uppåt 150 spelningar runt om i Norden. År 2006 vann Queer Tribute Rockklassikers Battle of the Tribute Bands, i finalen på Sweden Rock Festival. Efter att Queer’s ”ur-Freddie”, Ola Ek, lade kungakronan på hyllan 2014, tog bandet ett par års paus. Nu är Queer tillbaka med Per Jonsson i rollen som Freddie Mercury. Queer bjuder på en häpnadsväckande scenshow där sound och uttryck hamnar förvånandsvärt nära originalet! 

Läs mer på:
WWW.QUEERONLINE.SE 

MADE IN IRON - TRIBUTE TILL IRON MAIDEN
  
Det svenska tributebandet ”Made in Iron” fokuserar på Iron Maidens så kallade klassiska era, och är mycket dedikerade och professionella i sin hyllning. Bandet har spelat för Iron Maidens fans på både klubbar och som headlines på officiella pre- och postparty för Iron Maidens egna arena turnéer. I städer som London, Stockholm, Göteborg, Berlin säger fansen att de inte har sett något bättre hyllningsband genom åren än ”Made in Iron”. Deras konserter är helt enkelt något du inte vill missa!

Läs mer på: https://www.facebook.com/madeinironsweden

Datum: Lördag 18 maj - Stortorget, Hässleholm 
Speltid: Kl. 21:00 - 22:15

Datum: Lördag 18 maj - Stortorget, Hässleholm 
Speltid: Kl. 19:15 - 20:30

DESTRUCTED APPETITE - TRIBUTE TILL GUNS N ROSES
  
Destructed Appetite är ett nybildat tribute-band till Guns ´N Roses, som bildades på Gotland 2017. Bandet består av 5 gotlänningar och en inflyttad mas från Dalarna. Under det dryga året som bandet varit verksamt har de genomfört flertalet framgångsrika konserter, och de fokuserar på samtliga låtar från Appetite for Destruction albumet, samt de mest kända och uppskattade låtarna från Lies och Use your Illusion albumen!

Läs mer på: https://www.facebook.com/destructedappetite/

JUST LIZZY - TRIBUTE TILL THIN LIZZY
  
JUST LIZZY skapades ur resterna av Tunna LizaA, som under 20 års tid troget fört Thin Lizzy-traditionen vidare. Därefter ombildades bandet med nya gitarrister och vässade soundet ytterligare. Två USA-turnér genom 4 delstater, särskild inbjudan till spelningar 3 år i rad på den årliga Thin Lizzy-festivalen i Dublin, och ett otal spelningar runt om i landet har gett
JUST LIZZY rykte om att vara ett av norra Europas absolut bästa Thin Lizzy tribute band! 

Läs mer på: 
www.justlizzy.com

Datum: Lördag 18 maj - Stortorget, Hässleholm 
Speltid: Kl. 16:00 - 17:00 

Datum: Lördag 18 maj - Stortorget, Hässleholm 
Speltid: Kl. 17:30 - 18:45 

SNAKEBITE - TRIBUTE TILL WHITESNAKE
 
Snakebite är ett tributeband som hyllar något av det allra heligaste inom den brittiska hårdrockstraditionen, Whitesnake.
Bandet drogs i sin första skepnad igång redan 1994 och har genom åren utvecklat såväl repertoar som sättning. Bandet härrör från nordvästra Skåne med Helsingborg som bas. 
Liksom många andra Whitesnakefans anser Snakebite att plattan 1987 är en vattendelare och att Whitesnake från och med 1987 inte längre var sig likt, fortfarande bra men inte lika bra som förr. Snakebite har därför valt att fokusera på Whitesnakes tidiga repertoar, eller som Snakebite själva
benämner det, Vintage Whitesnake, vilket innebär att man kör låtar från samtliga Whitesnakeplattor fram till och med Slide it in, dock med det självklara undantaget Is This Love!