top of page

TRIBUTE-BANDEN

Rock The Night Festival är Sveriges största tribute-festival. Vi presenterar med stolthet några av Sveriges i särklass bästa tribute-band med hyllningar till AC/DC, Guns N' Roses, Van Halen, Creedence Clearwater Revival, Bryan Adams & Eagles. Vissa av banden gör sina egna tolkningar av musiken, som rena hyllningar till originalet, medan andra går all in med sound, outfits och effekter för att komma så nära originalet som möjligt!

Klicka HÄR för att se årets spelschema.

  

AC/DC JAM - TRIBUTE TILL AC/DC  
AC / DC Jam har länge varit kända som ett av Sveriges absolut bästa tribute-band. De bildades redan 1994 har hållit AC/DC´s fana högt i snart 30 år. De har spelat runt om i Sverige och Tyskland och har bland annat hunnit med 3 spelningar på Sweden Rock Festival. Bandet öppnar alltid starkt för att sedan öka intensiteten ytterligare genom hela konserten. Gör er redo för ”High Voltage rock & roll” som Highway to Hell, Back In Black, Thunderstruck med flera! 

DESTRUCTED APPETITE - TRIBUTE TILL GUNS N´ ROSES

   

Destructed Appetite är tributebandet som bildades på Gotland 2017 och består av 6 gotlänningar och en inflyttad mas från Dalarna. Under de senaste åren har bandet gjort succé på flera olika tribute-events runt om i Sverige. Bandet har fokus på den tidigare eran av Guns N´Roses med albumen ”Appetite for Destruction” samt ”Use Your Illussion”-albumen. Gör er redo för hits som Paradise City, Sweet Child O´Mine, Welcome To The Jungle med flera!

WRETHOV'S - TRIBUTE TILL BRYAN ADAMS

  

Vill ni uppleva den ultimata Bryan Adams tribute konserten och sjunga med i hitsen Summer Of’ 69, Heaven, Run To You? Då lovar vi dig att Wrethov’s Bryan Adams Tribute inte kommer att göra dig besviken. Med en otrolig likhet och känsla tar sångaren och gitarristen Anderz Wrethov med sitt band med dig på en live-upplevelse av högsta klass. En hitkavalkad av fullt rock-ös varvat med dom känslosamma balladerna kommer det garanterat bli ”A Night To Remember”!

VAN HEAVEN - TRIBUTE TILL VAN HALEN

  

Van Heaven - en himmelsk tribute till ett av världens bästa band. Det här tributebandet har förenats kring kärleken för Van Halens musik och har en extra förkärlek för eran 1986-1995 när ”The Red Rocker”, Sammy Hagar, frontade bandet. Bandet bjuder in till en energisk konsert med sound och stil i hösta hugg där såklart även obligatoriska hits som Jump, Panama, Hot for Teacher finns med! 

CREEDENCE TRIBUTE - TRIBUTE TILL CCR

  

Creedence Tribute ligger så nära originalet röstmässigt och musikaliskt som det är möjligt och anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa. Tony Malmberg, sångare i bandet har som motto att ”om man blundar ska man känna att det faktiskt är Creedence Clearwater Revival som står på scenen”. Upplev stämningen och känslan från ett av världens största band med låtar som Proud Mary, Have You Ever Seen The Rain, Fortunate Son med flera! 

ONE OF THESE NIGHTS - TRIBUTE TILL EAGLES

  

Efter flertalet slutsålda konserter med stående ovationer runt om i Sverige står det klart att tributebandet "One of These Nights" sitter på ett unikt koncept. Bandet bjuder på en unik konsert tillägnad världens största countryrock band och gör genuina tolkningar av Eagles mest hyllade låtar. Bandet består av professionella musiker som har turnérat runt om i Europa med flertalet svenska artister, nu enade för att hylla det världskända bandet Eagles. Gör er redo för hits som Take It Easy, Desperado, Hotel California med flera! 

RTN Spelschema 2023.jpg
bottom of page